02-05-08

Stille periode omwille van blok- en examenperiode

Stille periode 

Beste lezers,

...met hoe weinig jullie momenteel ook mogen zijn... :p

Ik las vanaf vandaag een 'stille periode' in op deze blog - dit omwille van de tijd die ik moet spenderen aan het instuderen van mijn cursussen, want idd, wanneer de zon schijnt, dan zijn het meestal examens!

Ik zal af en toe misschien nog eens iets posten, maar dat kan wel een tijdje duren.

Deze nog zeer jonge blog zal zeer zeker niet een stille dood sterven... Als bewijs hiervan leg ik nu reeds vast dat de stille periode zal vervangen worden door een luide periode op de dag dat de examenperiode afgelopen zal zijn : ZAT 28 JUNI. Hou deze weblog dus zeker nog in je lijstje van favorieten!! :p

 

WELKE ARTIKELS U NOG MAG VERWACHTEN IN DE NABIJE TOEKOMST :

(na de examenperiode) 

1) Hoe het Verdrag van Barcelona en de EuroMeditteraanse afspraken en instanties (Euromed) onze sociale cohesie volledig onderuit zal halen, en zwaar toekomstig intercultureel conflict stimuleert, alsook wat de werkelijke bedoelingen achter het verdrag van Lissabon zijn. Geen bronnen uit complottheoretische schrijfsels, maar als bron de webstek van de EU zelve!

2) Hoe het verdrag van Lissabon (dat in feite de verdoken en opgedrongen Europese Grondwet is) onze vrijheid en ons recht op kritiek volledig zal ontnemen en het beginstadium zal zijn van een repressie van cultureel-rechtse krachten. Dit verdrag gaat, dacht ik, reeds van kracht op januari 2009.

3) Hoe het Europees apparaat de overheidscontrole op het individu zal trachten te totaliseren, en wat de gevaren hiervan zijn.

4) Welke politiek-ideologische gevolgen de totalisering van de overheidscontrole zal hebben op het beleid dat het tegen dan geworden EU-Rijk zal uitgaan, met name een nieuw sterk herverdelingsgericht (naar communisme neigende) 'vrije' markt binnen een Nieuw WereldRijk (NWO). [Dit zal een vervolg zijn op 3)]

5) De krachten die deze Nieuwe Wereld Orde zullen bewerkstelligen. Ik zal het hier niet hebben over complottheoretische sectaire families, maar over pure wereldlijke instanties zoals de EU, maar ook over de logische ontwikkelingen na het opensmijten van de vrije markt binnen de territoriums van deze instanties. Dit gaat om de wereldlijke krachten die dit WereldRijk zullen vormen, en hoe men zonder verzet dit Centraliserende Rijk zal ontvangen als nietsbeseffend individu.

6) Dit wordt een slotartikel dat de vorige 5 overkoepelen zal en zal uitleggen hoe deze factoren zullen leiden tot een toekomst op middenlange termijn van totale chaos, en zwaar intercultureel, interidentitair gewelddadig tribalisme. Hoe WOIII op het Europese continent niet een oorlog der volkeren maar een oorlog der deelvolkeren zal blijken te worden, en wat de vrijheidsstrevende opdracht van rationalistisch cultureel-rechts in deze materie is.

PS : ik ben geen conspirationst, ik ben iemand die tracht het gevaar van de Europese verdragen en de gevaren van allerhande monetair gestuurde instanties en allerhande collectief aanvaarde 'waarheden' (zoals bvb de meerderheidsregel) als BESTAANDE acht. Ik zal ook niet met wilde theoriën afkomen, maar met geloofwaardige bronnen, zoals bvb de verdragen zelve.

Hierna zal ik me hoogstwaarschijnlijk toeleggen op de bewustzijnsfilosofie van Hegel en de moraalfilosofie van Nietzsche - en deze filosofiën implementeren op de huidige illogicismen wat betreft het intranationaal beleid en het internationaal beleid dat de EU en haar lidstaten aanhangen. Een voorsmaakje vindt u hier.

 

RG

 

23:48 Gepost door R.G. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |